Bestilling på kød og pølser eller abonnement på vores nyhedsmail sker lettest ved at sende os en mail på storelyngdal@gmail.com med navn, adresse og tlf.-nr.ØKOLOGISK KALV:½ pistol, ca 20 til 40 kg.Udskåret, pakket og mærket klar til fryseren: Kr 98,- pr kg netto. En pakke med ½ pistol indeholder: T-bone, højrebsteg, entrecote, roastbeef, wienerschnitzler, benløse fugle/bankekød, tern/strimler, culotte/, tykstegsbøffer, cuvetteosso buco, hak og suppebenHAKKET KØD:Økologisk oksehak, 5 kg: Kr 98,- pr kg.Hakket frilandsgris, ca 5 kg: Kr 74,- pr kgOLDENGRIS:½ gris fra mark eller skov, udskåret efter ønske, eller efter slagterens bedste evner, pakket og mærket, klar til fryseren, 30 - 50 kg: Kr 51,- pr kg, netto.Eller vælg en kødkasse:* Skinkekassen (schnitzler, strimler, hak, stege, tern)* Rygkassen (koteletter, stege, hak)* Brystkassen (stribet flæsk, stege, spareribs, hak)* Slagterens foretrukne (et udvalg fra hele grisen + en overraskelse med opskrift)Ca 5 - 10 kg i hver kasse.Uden unødvendige ben, svær eller spæk.Kr 79,- pr kg.Eller:* grillkassen (revelsben og nakkekoteletter, grillpølser, koteletter med og uden skaft og selvfølgelig pork belly).Kr 79,-/kgPÅLÆGSVARER:Spegepølser: Kr 110,- pr stk. (Vægt 1 kg før tørring)Middagspølser: Kr 98,- pr kg (DM-vinder dog kr 110,- pr kg)AFHENTNING ELLER LEVERING:Levering: I Østjylland, kr 90,-.Udlevering: Fredage 17:00 til 19:00 eller lørdage 10:00 til 12:00.Du får efterfølgende tilsendt en regningForvent et lille tidsforbrug til fordeling af kødet i portioner, der passer til din husstand, inden du fryser ned i egen fryser.